IMG-20140517-WA0000

Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse coördinerende functies in diverse branches werk ik sinds 2009 in de huisartsenzorg als triage-assistente bij de Huisartsenpost Zutphen. Daarnaast werk ik regelmatig bij verschillende huisartsenpraktijken als invalkracht doktersassistente.  In deze werkzaamheden is mij opgevallen dat er bij de huisarts steeds meer behoefte ontstaat om de organisatie in de huisartsenpraktijk te professionaliseren.

In 2012 ben ik de HBO opleiding Management Zorg aan de HAN in Arnhem gestart vanwege mijn interesse in managementvaardigheden en meer coördinerende taken. Mijn opgedane kennis als triage-assistente en doktersassistente kan ik gebruiken om de functie van praktijkmanager goed te kunnen vervullen. Als triage-assistente en doktersassistente ben ik zelf ook nauw betrokken bij de uitvoering van de huisartsenzorg.

Sinds 2009 maken verschillende huisartsenpraktijken gebruik van de diensten van Parare Praktijkmanagement Gezondheidszorg. Zij hebben het mogelijk gemaakt om mijn werkzaamheden als praktijkmanager verder gestalte te geven.